Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NWO Vidi grant awarded to Tati Fernández

19 mei 2014

The Netherlands Organisation for Scientific Research (NWO) has awarded the prestigious VIDI grant (800,000 ) to M. A. (Tati) Fernández. This award will allow her to lead a research group within the Stratingh Institute for Chemistry for a period of five years. In her project, entitled "New strategies to sustainable procedures based on metal-catalyzed C-H functionalization", she will focus on the development of new catalysts for the direct and selective functionalization of C-H bonds, a highly attractive strategy to achieve green, clean and efficient transformations.

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 12:15

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...