Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NWO Vidi grant awarded to Tati Fernández

19 mei 2014

The Netherlands Organisation for Scientific Research (NWO) has awarded the prestigious VIDI grant (800,000 ) to M. A. (Tati) Fernández. This award will allow her to lead a research group within the Stratingh Institute for Chemistry for a period of five years. In her project, entitled "New strategies to sustainable procedures based on metal-catalyzed C-H functionalization", she will focus on the development of new catalysts for the direct and selective functionalization of C-H bonds, a highly attractive strategy to achieve green, clean and efficient transformations.

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 12:15

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...