Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NWO Vidi grant awarded to Tati Fernández

19 mei 2014

The Netherlands Organisation for Scientific Research (NWO) has awarded the prestigious VIDI grant (800,000 ) to M. A. (Tati) Fernández. This award will allow her to lead a research group within the Stratingh Institute for Chemistry for a period of five years. In her project, entitled "New strategies to sustainable procedures based on metal-catalyzed C-H functionalization", she will focus on the development of new catalysts for the direct and selective functionalization of C-H bonds, a highly attractive strategy to achieve green, clean and efficient transformations.

Laatst gewijzigd:08 juli 2014 12:15

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 08 juni 2018

  Feringa verguld met bronzen buste en boek

  Donderdagmiddag 7 juni werd een klein Nobel-feestje gevierd op de Rijksuniversiteit Groningen. Beide Nobelprijswinnaars van de RUG zijn in brons vereeuwigd: natuurkundige prof. dr. Frits Zernike staat al zo'n 60 jaar in het Academiegebouw en vanaf nu...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...