Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Prof. Patrick Onck is Physics Teacher of the year

22 mei 2014

Prof. Patrick Onck was just announced as  Physics Teacher of the (past) year. The award is the result of a student survey. He received this certificate in recognition of his outstanding teaching skills at the University of Groningen. Congratulations.

Image P.R. Onck
Image P.R. Onck
Laatst gewijzigd:08 juli 2014 13:09

Meer nieuws

 • 21 maart 2018

  Merels in de stad minder gezond, maar leven langer

  Merels in de stad leven langer dan hun soortgenoten in de bossen, maar zijn minder gezond zijn dan hun familie op het platteland. Dat blijkt uit een studie van RUG biologen in vijf Europese steden die op 21 maart is gepubliceerd in het tijdschrift Biology...

 • 20 maart 2018

  Mysterie van supergeleidingskoepel opgelost

  Natuurkundigen van de RUG hebben, met collega’s uit Nijmegen en Hong Kong, een enkele laag wolfraam-disulfide supergeleidend gemaakt met behulp van een elektrisch veld.  Hun metingen laten de typerende ‘koepelvormige’ supergeleidende fase zien en kunnen...

 • 19 maart 2018

  Hittegolven in de toekomst extremer door drogere bodem

  Hittegolven in de toekomst extremer door drogere bodem