Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Vidi voor dr. Fanny Janssen

16 mei 2014
Fanny Janssen
Fanny Janssen

Dr. Fanny Janssen heeft een prestigieuze Vidi-subsidie toegekend gekregen van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Ze zal € 800,000 ontvangen om de komende vijf jaar onderzoek te doen naar toekomstige sterftecijfers in Europa. De volledige titel van haar onderzoeksvoorstel is "Smoking, alcohol and obesity - ingredients for improved and robust mortality projections".

> Meer over dr. Fanny Janssen

> Meer over NWO

Laatst gewijzigd:04 december 2014 12:33
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 09 januari 2019

  Voorzieningen verzorgingsstaat geen magneet voor migratie binnen Europa

  De meeste EU-migranten verhuizen naar een ander land tijdens levensfases waarin zij niet of nauwelijks afhankelijk zijn van de verzorgingsstaat. Er is dan ook weinig bewijs dat het niveau van sociale voorzieningen in het land van bestemming een belangrijke...

 • 09 januari 2019

  Alcoholgebruik heeft groot effect op Europese sterftecijfers

  Het hoge alcoholconsumptieniveau in Europa vormt een grote zorg voor de volksgezondheid. De verschillen in alcoholgebruik en drinkpatronen binnen Europa – vooral Oost-Europese mannen vertonen hoog en riskant alcoholgebruik – spelen een belangrijke rol...

 • 18 december 2018

  Nieuwe manier van tentamens maken: eerst individueel, daarna samen

  Op 11 december is bij Ruimtelijke Wetenschappen voor het eerst een digitaal two-stage tentamen afgenomen. Hierbij maken studenten het tentamen eerst individueel. Meteen daarna maken ze hetzelfde tentamen nog een keer, ditmaal in een groepje waarbij...