Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Uitslag universitaire verkiezingen 2014

21 mei 2014
Elmer Sterken maakt de uitslagen bekend
Elmer Sterken maakt de uitslagen bekend

Rector magnificus Elmer Sterken heeft dinsdagmiddag 20 mei de uitslag van de Universitaire verkiezingen 2014 bekendgemaakt. De verkiezingen werden gehouden voor de studentgeledingen van de Universiteitsraad en de Faculteitsraden van de Rijksuniversiteit Groningen.

De studenten keken vooral uit naar de resultaten van de verkiezingen voor de studentgeledingen van de Universiteitsraad. Met ingang van 1 september 2014 is de zetelverdeling van de studentpartijen in de U-raad als volgt: Lijst Calimero 6 zetels, SOG 5 zetels en de Onafhankelijke Studenten Raad 1 zetel. Dat betekent dat Lijst Calimero een zetel heeft gewonnen ten koste van SOG.

Volledige uitslag online

Het opkomstpercentage van de verkiezingen voor de Universiteitsraad bedroeg 30,87%. De uitslagen van de verkiezingen voor de verschillende Faculteitsraden zijn te raadplegen via onderstaande link.

In afwachting van de uitslagen
Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:34
printView this page in: English

Meer nieuws