Nederlands grootste Studentengala geslaagd

Foto: Niels Knelis Meijer
Beeld van de zaal
Foto: Niels de Vries

10.000 Studenten en medewerkers vierden donderdagavond 15 mei het 400-jarig bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen met het grootste studentengala van Nederland ooit. Het was een geweldige avond met vele acts: Groove Department, Izaline Calister met de Stageband, FeestDJRuud (spontaan bijgevallen door rapper Kraantje Pappie) en vele anderen.

Het thema Myster¿a – expect the unexpected – was terug te vinden in de vele acts, de sfeer en aankleding, in de trapeze-act, de steltenlopers in feërieke kleding en de goochelaars.

Een feestelijke nacht en grootse start van de RUG400-festiviteiten.

Elfachtige danser
Foto: Niels de Vries