Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Academieplein niet toegankelijk voor fietsen van 13-26 mei

13 mei 2014

Het Academieplein is van 13 tot 26 mei niet toegankelijk voor fietsen. In verband met de RUG400-activiteiten worden de fietsenrekken verwijderd op dinsdag 13 mei om 8.00 uur.

Studenten en medewerkers kunnen hun fiets gedurende deze periode parkeren in de bewaakte rijwielstalling aan de Oude Boteringestraat, naast de Openbare Bibliotheek. Foutief op het Academieplein geparkeerde fietsen zullen door de Bode-en Conciërgedienst van het Academiegebouw worden verwijderd.

Onze excuses voor het ongemak.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:33
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 15 juni 2018

  Verslavingszorginstellingen moeten patiënten screenen op ADHD

  Verslavingszorginstellingen moeten patiënten screenen op ADHD Instellingen die verslavingszorg aanbieden, doen er verstandig aan om patiënten direct bij intake te screenen op ADHD. Dat vindt promovendus en psychiater in opleiding Katelijne van Emmerik-van...

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 13 juni 2018

  Belangen van vluchtelingenkinderen meewegen in asielprocedure

  Veel gevluchte kinderen die in Nederland asiel aanvragen, kampen met sociaal-emotionele problemen. Dat komt mede door traumatische gebeurtenissen die ze meemaken in het land van herkomst of tijdens de vlucht. Promovenda Carla van Os laat met haar onderzoek...