Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Nieuws Nieuwsberichten

Academieplein niet toegankelijk voor fietsen van 13-26 mei

13 mei 2014

Het Academieplein is van 13 tot 26 mei niet toegankelijk voor fietsen. In verband met de RUG400-activiteiten worden de fietsenrekken verwijderd op dinsdag 13 mei om 8.00 uur.

Studenten en medewerkers kunnen hun fiets gedurende deze periode parkeren in de bewaakte rijwielstalling aan de Oude Boteringestraat, naast de Openbare Bibliotheek. Foutief op het Academieplein geparkeerde fietsen zullen door de Bode-en Conciërgedienst van het Academiegebouw worden verwijderd.

Onze excuses voor het ongemak.

Laatst gewijzigd:02 december 2022 09:52
View this page in: English

Meer nieuws

  • 10 september 2024

    Steeds weer de verkeerde

    Julie Karsten onderzoekt hoe ervaringen met seksueel grensoverschrijdend gedrag de online partnerkeuze van jongeren beïnvloeden. Ze richt zich vooral op de vraag of mensen die eerder ‘dader’ of ‘slachtoffer’ zijn geweest elkaar opzoeken. Door deze...

  • 09 september 2024

    Mensen met psychose vaak slachtoffer van geweld

    Mensen met een psychose worden veel vaker slachtoffer van geweld en criminaliteit dan de algemene bevolking. Dit blijkt uit het promotieonderzoek van Bertine de Vries, dat zij op 19 september verdedigt aan de Rijksuniversiteit Groningen.

  • 05 september 2024

    ERC Starting Grants voor twee RUG-onderzoekers

    Twee onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), beide van de Faculty of Science and Engineering, ontvangen een European Research Council (ERC) Starting Grant: Jingxiu Xie en Gosia Wlodarczyk-Biegun. De Starting Grants bestaan uit elk...