Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Academieplein niet toegankelijk voor fietsen van 13-26 mei

13 mei 2014

Het Academieplein is van 13 tot 26 mei niet toegankelijk voor fietsen. In verband met de RUG400-activiteiten worden de fietsenrekken verwijderd op dinsdag 13 mei om 8.00 uur.

Studenten en medewerkers kunnen hun fiets gedurende deze periode parkeren in de bewaakte rijwielstalling aan de Oude Boteringestraat, naast de Openbare Bibliotheek. Foutief op het Academieplein geparkeerde fietsen zullen door de Bode-en Conciërgedienst van het Academiegebouw worden verwijderd.

Onze excuses voor het ongemak.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:33
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 maart 2018

  Aantrekkingskracht van voedsel en de stemming van de lijner beïnvloeden het succes van lijnen

  Veel mensen doen aan de lijn, maar een dieet volhouden is voor de meeste mensen niet gemakkelijk. Behalve voor mensen met anorexia nervosa: zij zijn juist extreem goed in lijnen, zelfs als ze al ernstig ondergewicht hebben. Renate Neimeijer concludeert...

 • 20 maart 2018

  Mysterie van supergeleidingskoepel opgelost

  Natuurkundigen van de RUG hebben, met collega’s uit Nijmegen en Hong Kong, een enkele laag wolfraam-disulfide supergeleidend gemaakt met behulp van een elektrisch veld.  Hun metingen laten de typerende ‘koepelvormige’ supergeleidende fase zien en kunnen...

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...