Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Veelbelovende jonge GRIP onderzoekster geselecteerd voor Lindau Ontmoetingsdagen met Nobelprijswinnaars

10 maart 2014
Viktoriia Starkozhko
Viktoriia Starkozhko

Viktoriia Starokozhko, PhD in de onderzoeksgroep Farmacokinetiek, Toxicologie en Targeting, is door de KNAW en de Lindau-selectie commissie, geselecteerd om deze zomer naar Duitsland af te reizen om deel te nemen aan de 64e Lindau Ontmoetingsdagen met Nobelprijswinnaars op het gebied van de fysiologie en geneeskunde. Samen met ongeveer 600 andere excellente jonge wetenschappers uit de hele wereld krijgt ze de kans deel te nemen aan een programma van lezingen van de Nobelprijswinnaars, plenaire discussies, thematische workshops en diverse sociale evenementen.

De Lindau Ontmoetingsdagen hebben als doel het overdragen van kennis tussen generaties wetenschappers, het versterken van internationale netwerken en het inspireren van zowel jonge wetenschappers als Nobelprijswinnaars. Voor meer informatie.

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 00:45
printView this page in: English

Meer nieuws