Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Veelbelovende jonge GRIP onderzoekster geselecteerd voor Lindau Ontmoetingsdagen met Nobelprijswinnaars

10 maart 2014
Viktoriia Starkozhko
Viktoriia Starkozhko

Viktoriia Starokozhko, PhD in de onderzoeksgroep Farmacokinetiek, Toxicologie en Targeting, is door de KNAW en de Lindau-selectie commissie, geselecteerd om deze zomer naar Duitsland af te reizen om deel te nemen aan de 64e Lindau Ontmoetingsdagen met Nobelprijswinnaars op het gebied van de fysiologie en geneeskunde. Samen met ongeveer 600 andere excellente jonge wetenschappers uit de hele wereld krijgt ze de kans deel te nemen aan een programma van lezingen van de Nobelprijswinnaars, plenaire discussies, thematische workshops en diverse sociale evenementen.

De Lindau Ontmoetingsdagen hebben als doel het overdragen van kennis tussen generaties wetenschappers, het versterken van internationale netwerken en het inspireren van zowel jonge wetenschappers als Nobelprijswinnaars. Voor meer informatie.

Laatst gewijzigd:01 februari 2017 00:45

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...