About usNews and EventsNews articles

Inschrijving examentraining VWO en HAVO loopt storm

13 maart 2014

De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) biedt ook in 2014 examentrainingen aan voor leerlingen van 6 VWO met de vakken Wiskunde A, Wiskunde B, Wiskunde C, Natuurkunde, Nieuwe Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, M&O, Economie Engels en Duits. Voor leerlingen van 5 HAVO worden er examentrainingen aangeboden in de vakken Engels, Natuurkunde, Wiskunde A en Wiskunde B.

De voorjaarstraining die dit jaar voor het eerst werd georganiseerd op 1, 2 en 8 maart is inmiddels achter de rug en zeer succesvol verlopen. De RUG biedt drie soorten examentrainingen aan op verschillende data:

1. De voorbereiding op het eindexamen van het eerste tijdvak (reguliere trainingen):
Hiervoor zijn er nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in april en mei (exacte data staan vermeld op onze website).

2. De voorbereiding op het eindexamen van het eerste tijdvak in de talen Engels en Duits (talentraining). Hiervoor zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in april en mei (exacte data staan tevens vermeld op onze website).

3. De voorbereiding op het tweede tijdvak (herexamentraining). Deze vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 juni 2014. Wij bieden geen herexamentraining aan in Engels en Duits.

De reguliere examentrainingen duren drie dagen die elk beginnen om 10.00 uur en uiterlijk om 21.30 uur eindigen. De kosten hiervoor bedragen €315,-.
De talentrainingen Engels en Duits duren twee dagen die elk beginnen om 10.00 uur en eindigen om 15.00 uur. De kosten hiervoor bedragen €135,- per training.  Tevens kun je op onze site direct zien of je in aanmerking komt voor onze kortingsactie.

Door de jaren heen heeft de RUG talloze eindexamenkandidaten mogen helpen bij het slagen voor hun eindexamen of bij de loting van de studie van eerste keuze. Mocht je interesse hebben in het volgen van een examentraining of ken je iemand die hiermee geholpen kan zijn? Wacht dan niet te lang met inschrijven, want het aantal plekken is beperkt! Ga voor meer informatie naar onze website.
Laatst gewijzigd:15 januari 2018 11:00