Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nadere nuancering schadenota (2006) door Kalverboer en Zijlstra

13 januari 2014

In 2006 publiceerden Kalverboer en Zijlstra de Nota 'De schade die kinderen oplopen als zij na langdurig verblijf in Nederland gedwongen worden uitgezet' (schadenota). Naar aanleiding van signalen uit de advocatuur dat de schadenota niet altijd goed begrepen of geïnterpreteerd wordt, hebben zij onlangs een memo opgesteld met een nadere nuancering van de schadenota. Deze memo treft u hier aan.

Laatst gewijzigd:10 juli 2014 14:18

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...