Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nadere nuancering schadenota (2006) door Kalverboer en Zijlstra

13 januari 2014

In 2006 publiceerden Kalverboer en Zijlstra de Nota 'De schade die kinderen oplopen als zij na langdurig verblijf in Nederland gedwongen worden uitgezet' (schadenota). Naar aanleiding van signalen uit de advocatuur dat de schadenota niet altijd goed begrepen of geïnterpreteerd wordt, hebben zij onlangs een memo opgesteld met een nadere nuancering van de schadenota. Deze memo treft u hier aan.

Laatst gewijzigd:10 juli 2014 14:18

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...