Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Wesley Browne is awarded together with Niesko Pras the “FSE Best Teacher Award 2013”

13 december 2013
Wesley Browne receives the FSE Best Teacher Award 2013
Wesley Browne receives the FSE Best Teacher Award 2013

Last Friday December 6th, the Faculty Teaching Award was awarded to Wesley Browne. The jury selected him from 19 teachers nominated by the programme's committees. Browne was nominated once before. The jury is presided by Prof. Harry Trentelman, the advising student member of the Faculty Board, and the winners of the last year.
The Faculty Teaching Award is an annual award for two members of the teaching staff. Besides Browne, Dr. Niesko Pras (GRIP, Pharmacotherapy and Pharmaceutical Care) received the award.
On 29th January the University's 'Lecturer of the Year' award will be awarded to one of the winners from the 9 faculties.

Laatst gewijzigd:09 februari 2017 13:38

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....