Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

For Infinity: 400 jaar Rijksuniversiteit Groningen

04 december 2013

For Infinity bestaat uit drie prachtige tentoonstellingen: in de Der Aa-Kerk, het Universiteitsmuseum en het Groninger Museum. De tentoonstellingen staan op zichzelf, maar samen vertellen ze het grootse verhaal over de wetenschap in Groningen. Voor iedereen is wat te beleven: voor Stadjers en wereldburgers, voor studenten en PhD’s, voor ouderen en – niet te vergeten – kinderen!

400 jaar wetenschap
Tentoonstelling in de Der Aa-kerk, donderdag 10 april t/m vrijdag 27 juni 2014

400 jaar studentenleven
Tentoonstelling in het Groninger Museum, vrijdag 28 februari t/m zondag 31 augustus 2014

Vier eeuwen kunst aan de RUG
Tentoonstelling in het Universiteitsmuseum, donderdag 10 april t/m vrijdag 27 juni 2014

De drie tentoonstellingen blijven ook ruim na de lustrumperiode geopend. Zo hebben veel scholen de kans een of meer exposities te bezoeken. In de Der Aa-kerk biedt de RUG bovendien een educatief programma aan voor basis- en voortgezet onderwijs (onder- en bovenbouw, alle profielen).

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:59
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws