Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Openingstijden universiteit en UB rond de feestdagen

23 december 2013

De Rijksuniversiteit Groningen is gesloten van woensdag 25 december 2013 tot en met woensdag 1 januari 2014. Op dinsdag 24 december sluiten de gebouwen van de universiteit om 16.00 uur.

De Universiteitsbibliotheek is tijdens de kerstvakantie gewoon geopend, met uitzondering van woensdag 25 en donderdag 26 december. Op dinsdag 24 en 31 december sluit de UB om 16.00 uur. Op 1 januari is de UB geopend van 10.00-00.00 uur. Voor een volledig overzicht, zie: Opening hours 2013-2014. Het uitleenbureau en de afdeling Bijzondere Collecties zijn tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten.

Wij wensen u fijne feestdagen en een voorspoedig 2014!

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:57

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Nieuw tijdschrift: Virtus

  Virtus is een onafhankelijk, multidisciplinair en meertalig peer-reviewed tijdschrift met artikelen over alle aspecten van de geschiedenis van de adel. Het is zojuist toegevoegd aan de tijdschriftenlijst van University of Groningen Press.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...