Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

De Schuldvraag, een tv-documentaire met medewerking van dr. Dirk Bezemer

23 december 2013

Draait de consument op voor de puinhoop op de financiële markten? Hoe is die puinhoop eigenlijk ontstaan? En waardoor zijn onze schulden zo hoog? TROS Radar Extra neemt de kijkers mee op een zoektocht naar de oorsprong van geld, schuld en de crisis. Dr. Dirk Bezemer bedacht voor deze documentaire de meeste animaties en werd tevens geïnterviewd.

Deel 1 van De Schuldvraag werd maandag 23 december om 20:30 uur uitgezonden op Nederland 1. Deel 2 volgde op 30 december. De documentaire is ook online te bekijken.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:32
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...