Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

2e Sport science debat over winterspelen 2014

04 november 2013

Het Sport Science Insitute Groningen (SSIG) organiseert op woensdag 6 november het 2e Sport Science Debat over de winterspelen in Sotchi 2014. Gerenommeerde wetenschappers en sportkenners drs. Frans Bakker, prof. dr. Gerard Sierksma en KNSB directeur Arie Koops geven presentaties en gaan in discussie over selectieprocedures in het schaatsen en materiaaldoping bij het bobsleeën. Rector Magnificus Elmer Sterken legt uit hoe hij de medaillekansen voor de Nederlandse olympische ploeg voorspelt. Een interessant programma over de ins en outs van het grootste sportevenement ter wereld.

Het debat vindt plaats in het academiegebouw van de RUG en start om 16.00 uur. Deelname aan het debat is gratis, aanmelden kan via i.k.stoter@umcg.nl. Het SSIG is een samenwerking tussen de RUG, het UMCG, de Hanzehogeschool en de gemeente Groningen.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:32
printView this page in: English

Meer nieuws