Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Public Lecture by Prof. Nick Crafts from Warwick University

09 oktober 2013

On 9 October Professor Nick Crafts from Warwick University will be our next guest lecturer in the Maddison Lecture series in Economic History and Development. The topic of this lecture will be: "Divergence Big Time: Geography Matters".

Nick Crafts is the director of the ESRC Research Centre, CAGE: Competitive Advantage in the Global Economy. His research interests include the Industrial Revolution, British relative economic decline, The history of general purpose technologies and Why growth rates differ.

The event takes place between 15:30 and 17:15 on Wednesday 9 October in the Senaatskamer, Academy building.

Laatst gewijzigd:10 november 2016 13:37

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...