Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Public Lecture by Prof. Nick Crafts from Warwick University

09 oktober 2013

On 9 October Professor Nick Crafts from Warwick University will be our next guest lecturer in the Maddison Lecture series in Economic History and Development. The topic of this lecture will be: "Divergence Big Time: Geography Matters".

Nick Crafts is the director of the ESRC Research Centre, CAGE: Competitive Advantage in the Global Economy. His research interests include the Industrial Revolution, British relative economic decline, The history of general purpose technologies and Why growth rates differ.

The event takes place between 15:30 and 17:15 on Wednesday 9 October in the Senaatskamer, Academy building.

Laatst gewijzigd:10 november 2016 13:37

Meer nieuws

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...