Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Terug naar de RUG: Rijksuniversiteit Groningen zoekt oud-studenten

11 oktober 2013

Onder het motto ‘Terug naar de RUG’ presenteert de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) een speciale alumni-omgeving op de website rug400.nl, de site met nieuws en feiten over de RUG400-festiviteiten. Deze alumni-omgeving maakt het oud-studenten mogelijk elkaar weer op te zoeken en te ontmoeten. De RUG wil hiermee de banden met haar alumni aanhalen. Op dit moment heeft zij met 80.000 van hen contact. Dat aantal hoopt de RUG te vergroten.

Oud-studiegenoten, -huisgenoten, -dispuutgenoten terugvinden met de alumni-zoeker. Afspraken maken om elkaar bij de alumnifestiviteiten te ontmoeten. Een overnachting regelen in een studentenhuis of bij een mede-alumnus met de ‘Alumnistee’. Foto’s en anekdotes toevoegen aan het fotoboek ‘Memories For Infinity’. Dit alles is mogelijk voor alumni die een account aanmaken op rug400.nl. Het zou fantastisch zijn als iedereen elkaar weer kan ontmoeten tijdens de alumnifestiviteiten in RUG400-feestmaand.

Memories For Infinity
Memories For Infinity

Alumniweekend

Het slotweekend van de RUG400-viering staat in het teken van alumni. De RUG organiseert dan een speciale alumni-lunch in de binnenstad van Groningen, met mooi gedekte tafels als een lint door het centrum van de stad. Alumni kunnen daarnaast een kijkje nemen bij een roei-evenement in de binnenstad; een bezoek brengen aan de drie tentoonstellingen in Der Aa-kerk, Groninger Museum en Universiteitsmuseum; een voorstelling bijwonen van ‘Aletta de Musical’ in de Stadsschouwburg en tot slot mee feesten tijdens het grote slotfeest op zaterdag 14 juni.

Meer informatie: Els van den Berg, lustrumcoördinator RUG400

Zie ook: www.rug400.nl, facebook/rug400, twitter/rug400

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 11:29
printView this page in: English

Meer nieuws