Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Unifocus: stem op onderzoeksvoorstellen jarige RUG

04 september 2013

In 2014 viert de Rijksuniversiteit Groningen haar 400-jarig bestaan, met als thema For Infinity. Dat gaat gepaard met een groot wetenschappelijk onderzoek, dat door het publiek wordt gekozen: een cadeau voor de toekomst – een Gift for Infinity. Op maandag 2 september 2013 opende Rector Magnificus Elmer Sterken het Academisch Jaar. Hij presenteerde drie onderzoeksvoorstellen die in aanmerking komen. Tot 30 september kan iedereen stemmen via internet om te bepalen welk voorstel uiteindelijk wordt gekozen. Stem via www.rug400.nl.

De drie onderzoeksvoorstellen liggen op het terrein van Energy, Sustainable Society en Healthy Ageing, de drie speerpunten van de RUG.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks drie onderwepen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:15 januari 2018 11:38
printView this page in: English

Meer nieuws