Nieuwe Unifocus, deze week: Energy Summer School, samenwerking met IBM en internationalisering aan de RUG

11 september 2013

De nieuwe Unifocus, het videomagazine van de RUG, staat online. In deze editie:

• Groningen Energy Summer School. In de Groningen Energy Summer School 2013 kwam deze zomer een keur aan disciplines bij elkaar - een impressie.
  • Unieke samenwerking met IBM. Wat heeft de RUG aan de IBM-vestiging in Groningen?
  • Groningen - A global village? Positieve én negatieve ervaringen van buitenlandse studeten zijn voor de RUG onmisbaar bij het internationaliseringsbeleid.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks drie onderwepen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Bekijk de volledige nieuwste Unifocus .

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 12:13