Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie H. Raj MSc. op vrijdag, 11 oktober 2013

20 september 2013

Op vrijdag 11 oktober 2013 om 14:30 uur zal Hans Raj MSc. zijn proefschrift verdedigen in de Aula van het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen.

De titel van zijn proefschrift is: "Engineering and Biocatalytic Applications of Methylaspartate Ammonia Lyase. Asymmetric synthesis of aspartic acid derivatives"

Laatst gewijzigd:16 februari 2015 15:34

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...