Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Internship at Philips in Amsterdam

26 september 2013

BG Coffee – Beverage Appliances Category – Strategic Marketing / Product Management

Company: Philips Consumer Lifestyle

Location: Amsterdam

Duration: October 2012 and January 2014, for 6 months or more.

Department: Consumer Marketing Manager Beverage Appliances - BG Coffee

Job Description:

You will be a member of the coffee consumer marketing team and participates in activities in the product development of SENSEO® and drip filter appliances. You will report to the Senior Consumer Marketing Manager.

You will assist in re-structuring the existing product portfolios, launching line extensions to the biggest coffee markets and managing geographical product roll-outs in new coffee countries. In addition you drive improvement projects on the Philips coffeemaker portfolio web content.

Interested?

Send an e-mail with your CV and motivation letter to: careeroffice.feb@rug.nl

Interested in the experience of students who did an internship? Check their testimonials . The Career Office keeps students informed about Career Events via its Career Calendar . Join the Career Office FEB group on LinkedIn and follow us on Twitter, #careerFEBRUG

To (un)subscribe from/for this mailing list click here

Laatst gewijzigd:06 september 2016 13:33

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....