Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

RUG-student in finale landelijke Studenten Ondernemersprijs

08 augustus 2013

De Groningse student Jordy Oosterveld staat in de finale van de landelijke Studenten Ondernemersprijs 2013. De masterstudent Small Business and Entrepreneurship is genomineerd met zijn bedrijf Fonky Sales, dat zich bezig houdt met direct sales zoals abonneewerving voor landelijke kranten. Het in 2011 opgerichte bedrijf heeft vijftig medewerkers in Groningen. Onlangs werd in Utrecht een nieuwe vestiging geopend.

De finale van de zesde editie van de Studenten Ondernemersprijs is op 5 september in Theater Diligentia te Den Haag. Oosterveld ondervindt concurrentie van drie studentondernemers uit Amsterdam en een uit Enschede. De hoofdprijs wordt uitgereikt door ondernemer en presentator Jort Kelder.

Meer informatie

Laatst gewijzigd:22 januari 2018 15:50

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...