Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Subsidie voor seminar van het Centrum voor Religie, Conflict en het Publieke Domein

Seminar "Addressing the Asylum Crisis: Postsecular Contributions to Rethinking Protection in Global Politics"
14 augustus 2013
Bridging Voices
Bridging Voices

Het Centrum voor Religie, Conflict en het Publieke Domein is door het Bridging Voices Programma van de British Council beloond met een subsidie voor het project "Addressing the Asylum Crisis: Postsecular Contributions to Rethinking Protection in Global Politics". Dit project is opgezet in samenwerking met de School of Politics and International Relations van de Universiteit van Kent en de Feinstein International Center van de Tuftsuniversiteit uit Boston. Kijk voor meer informatie op de website van Bridging Voices.

Laatst gewijzigd:19 mei 2016 14:54

Meer nieuws

 • 18 september 2018

  Swingend veldwerk in Haagse migrantenkerken

  Wie er oog voor heeft, vindt honderden migrantenkerken in ons land, vooral in de grote steden. Antropologisch gezien werelden op zichzelf. Hoe gaat men daar om met thema’s als gezondheid, seksualiteit, veiligheid? Wilde verhalen doen soms de ronde....

 • 10 september 2018

  Nieuwe Gerardus van der Leeuw Fellow Rosalind Hackett

  Prof. dr. Rosalind I.J. Hackett zal van augustus tot december 2018 als derde Gerardus van der Leeuw Fellow werkzaam zijn aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 05 september 2018

  Dr. Andrew Irving Docent van het Jaar Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap

  In de Doopsgezinde Kerk te Groningen werd op woensdag 5 september 2018, traditiegetrouw tijdens de opening van het academisch jaar van de faculteit, de uitslag bekend gemaakt van de verkiezing Docent van het Jaar 2018 van de faculteit Godgleerdheid...