About usNews and EventsNews articles

Subsidie voor seminar van het Centrum voor Religie, Conflict en het Publieke Domein

Seminar "Addressing the Asylum Crisis: Postsecular Contributions to Rethinking Protection in Global Politics"
14 augustus 2013
Bridging Voices

Het Centrum voor Religie, Conflict en het Publieke Domein is door het Bridging Voices Programma van de British Council beloond met een subsidie voor het project "Addressing the Asylum Crisis: Postsecular Contributions to Rethinking Protection in Global Politics". Dit project is opgezet in samenwerking met de School of Politics and International Relations van de Universiteit van Kent en de Feinstein International Center van de Tuftsuniversiteit uit Boston. Kijk voor meer informatie op de website van Bridging Voices.

Laatst gewijzigd:19 mei 2016 14:54