Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Subsidie voor seminar van het Centrum voor Religie, Conflict en het Publieke Domein

Seminar "Addressing the Asylum Crisis: Postsecular Contributions to Rethinking Protection in Global Politics"
14 augustus 2013
Bridging Voices
Bridging Voices

Het Centrum voor Religie, Conflict en het Publieke Domein is door het Bridging Voices Programma van de British Council beloond met een subsidie voor het project "Addressing the Asylum Crisis: Postsecular Contributions to Rethinking Protection in Global Politics". Dit project is opgezet in samenwerking met de School of Politics and International Relations van de Universiteit van Kent en de Feinstein International Center van de Tuftsuniversiteit uit Boston. Kijk voor meer informatie op de website van Bridging Voices.

Laatst gewijzigd:19 mei 2016 14:54

Meer nieuws

 • 14 oktober 2019

  Star Trek, of Ripley uit Alien?

  Dr. Mathilde van Dijk wint de KHMW/NRC essaywedstrijd over buitenaards leven. Op maandag 14 oktober kreeg ze in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam, de gouden prijsvraagmedaille van de KHMW uitgereikt.

 • 23 september 2019

  Giacomo Baggio promoveert op het Vimalakīrtinirdeśa Commentaar van Sengzhao et al.

  Op 30 september 2019 zal Giacomo Baggio zijn proefschrift The Vimalakīrtinirdeśa Commentary [T1775] by Sengzhao et alii and the Chinese Conquest of Buddhism verdedigen omzijn PhD-graad in Godsdienstwetenschap aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap...

 • 17 september 2019

  Idealen die voortleven

  Op 26 september 2019 zal Joke Draaijer promoveren op de biografie Landgoed als leerschool, Biografie van Philip Dirk baron van Pallandt van Eerde (1889-1979) waarmee ze bijdraagt aan de adelsgeschiedenis in Nederland.