Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Subsidie voor seminar van het Centrum voor Religie, Conflict en het Publieke Domein

Seminar "Addressing the Asylum Crisis: Postsecular Contributions to Rethinking Protection in Global Politics"
14 augustus 2013
Bridging Voices
Bridging Voices

Het Centrum voor Religie, Conflict en het Publieke Domein is door het Bridging Voices Programma van de British Council beloond met een subsidie voor het project "Addressing the Asylum Crisis: Postsecular Contributions to Rethinking Protection in Global Politics". Dit project is opgezet in samenwerking met de School of Politics and International Relations van de Universiteit van Kent en de Feinstein International Center van de Tuftsuniversiteit uit Boston. Kijk voor meer informatie op de website van Bridging Voices.

Laatst gewijzigd:19 mei 2016 14:54

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.

 • 23 november 2018

  Lancering Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn

  Op 30 november 2018 wordt het Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen gelanceerd met een symposium over aardbevingen, seksueel welzijn en de dood. Het Centrum...

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...