Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

28 augustus universiteit gesloten wegens Groningens Ontzet

27 augustus 2013

Op 28 augustus viert de stad Groningen het ontzet van 1672, onder de inwoners van Groningen ook wel bekend als het feest van Bommen Berend. De universiteit is op die dag grotendeels gesloten. Alleen het Academiegebouw is van 10.00 uur tot 16.00 uur open voor vragen over inschrijving.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:32

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...