Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

28 augustus universiteit gesloten wegens Groningens Ontzet

27 augustus 2013

Op 28 augustus viert de stad Groningen het ontzet van 1672, onder de inwoners van Groningen ook wel bekend als het feest van Bommen Berend. De universiteit is op die dag grotendeels gesloten. Alleen het Academiegebouw is van 10.00 uur tot 16.00 uur open voor vragen over inschrijving.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:32
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...