Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Succesvolle sportdag voor medewerkers 14 juni | Foto’s, video en verslag online

17 juni 2013

Uit maar liefst meer dan 35 verschillende sporten en activiteiten konden RUG medewerkers afgelopen vrijdag 14 juni kiezen tijdens de jaarlijkse Sportdag. Met een recordaantal aanmeldingen kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagd evenement. Het weer werkte bovendien prima mee, waardoor ook de buitenactiviteiten druk werden bezocht.

Van ATB tot Zumba en alles wat daar alfabetisch tussen valt, in toernooien of individueel, er was voor ieder een passende activiteit. Oude bekende sporten zoals voetbal, volleybal, badminton en tennis kwamen langs, maar de medewerkers konden ook kennismaken de onbekendere sporten zoals chi running, Taiji Bailong Ball en court soccer. Verder werd er hevig gezweet bij fitnessactiviteiten, waaronder spinning, TRX en capoeira, maar was er ook ruimte om ontspannend bezig zijn met mindfulness, massages, vissen of golfen.
►Bekijk hier de foto's en het videoverslag

Bij de afsluitende borrel kregen de winnende teams van de verschillende toernooien een leuke prijs uitgereikt.

We bedanken de SPR en de organisatie voor hun vrijwillige inzet. En uiteraard alle bezoekers bedankt voor hun deelname voor en deze gezellige en sportieve dag!

Enthousiast geworden over de sportmogelijkheden? Wist je dat als je lid van SPR voor 51 euro het hele jaar door kunt sporten op het sportcentrum?
Kijk voor meer info op www.sprsport.nl

spr
spr
spr
spr
Laatst gewijzigd:19 juli 2017 11:22

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...