Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Succesvolle sportdag voor medewerkers 14 juni | Foto’s, video en verslag online

17 juni 2013

Uit maar liefst meer dan 35 verschillende sporten en activiteiten konden RUG medewerkers afgelopen vrijdag 14 juni kiezen tijdens de jaarlijkse Sportdag. Met een recordaantal aanmeldingen kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagd evenement. Het weer werkte bovendien prima mee, waardoor ook de buitenactiviteiten druk werden bezocht.

Van ATB tot Zumba en alles wat daar alfabetisch tussen valt, in toernooien of individueel, er was voor ieder een passende activiteit. Oude bekende sporten zoals voetbal, volleybal, badminton en tennis kwamen langs, maar de medewerkers konden ook kennismaken de onbekendere sporten zoals chi running, Taiji Bailong Ball en court soccer. Verder werd er hevig gezweet bij fitnessactiviteiten, waaronder spinning, TRX en capoeira, maar was er ook ruimte om ontspannend bezig zijn met mindfulness, massages, vissen of golfen.
►Bekijk hier de foto's en het videoverslag

Bij de afsluitende borrel kregen de winnende teams van de verschillende toernooien een leuke prijs uitgereikt.

We bedanken de SPR en de organisatie voor hun vrijwillige inzet. En uiteraard alle bezoekers bedankt voor hun deelname voor en deze gezellige en sportieve dag!

Enthousiast geworden over de sportmogelijkheden? Wist je dat als je lid van SPR voor 51 euro het hele jaar door kunt sporten op het sportcentrum?
Kijk voor meer info op www.sprsport.nl

spr
spr
spr
spr
Laatst gewijzigd:31 oktober 2018 14:28

Meer nieuws