Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Julinummer Broerstraat 5 is uit

26 juni 2013
Het zomernummer van Broerstaat 5 is uit. Op de cover Alumnus van het Jaar 2013 Wim Pijbes. Hij koos impulsief voor kunstgeschiedenis, genoot van zijn studie in Groningen en ontwikkelde zich er op allerlei manieren. Auteur Dirk van Weelden mijmert over zijn Groningse jaren met ‘soulmate’ Martin Bril en NOS-weerman Peter Kuipers Munnike geeft een kijkje achter de schermen. Ook maatschappelijke problemen worden belicht: de moeizame start van jonge academici op de arbeidsmarkt en de maatschappelijke en wetenschappelijke onzekerheid over de aardschokken in de provincie ten gevolge van gaswinning. Meer wetenschap komt aan bod in verhalen over onderzoek naar een veelbelovend antipestprogramma voor scholen en over samenwerking met Rusland in het verouderingsonderzoek van UMCG-instituut ERIBA. En natuurlijk is er, onder veel meer, weer aandacht voor het komende lustrumjaar ‘For Infinity’, 4∞ jaar universiteit.
Laatst gewijzigd:13 maart 2020 02:16

Meer nieuws