Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

First Groningen-Moscow Conference on EU-Russian Energy Law, 30-31 May 2013

22 mei 2013

On 30-31 May 2013, the Groningen Centre of Energy Law (University of Groningen) and the Institute of European Studies at the Moscow State Institute of International Relations (MGIMO-University) organize in cooperation with the University of Aberdeen a conference on “The legal Aspects of Guaranteeing EU-Russian Security of Energy Demand and Supply”. The conference will analyze EU-Russia energy relations from a legal point of view. The objective is to examine new ways of shaping EU-Russia energy relations.  

More information, background and practical.

The full programme

The conference takes place at NV Nederlandse Gasunie, Concourslaan 17, Groningen. Although participation is free of charge, because of security reasons registration is mandatory. Please find the registration form here. In case you wish to attend one out of two days, please indicate which in the Comments section of the registration form.

There is also an opportunity to receive a certificate of participation for the participants which intend to attend the conference in the course of their permanent education.

This conference is part of a programme celebrating the 400 years relationship between the Russian Federation and the Netherlands and follows the Energy Forum that will be held on 29 May in Groningen. We kindly invite you to attend this conference as well. If you wish to attend the Energy Forum please contact Ms. Eline de Wagt at dewagt@energydelta.nl for registration as this event is invite-only.

Download the conference flyer

Find here the report and presentations.

.
.
.
.
.
.
Laatst gewijzigd:03 december 2015 13:42

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....