Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Zondag 21 april museum open van 11-17 uur: laatste dag tentoonstelling

21 april 2013

Op 21 april is de laatste mogelijkheid om de tentoonstelling Gestrand! te bekijken. Daarom zijn we die dag extra lang geopend van 11.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

Eveneens op zondag 21 april kunt u in het A-kwartier een kunst- en atelierroute volgen. Meer informatie vindt u hier.

Het museum zal van 22 april t/m 9 mei 2013 gesloten zijn i.v.m. de opbouw van de volgende tentoonstelling: Russisch Kwartet.

Laatst gewijzigd:09 juli 2018 09:34

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...