Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Unieke cursus ‘Energierecht op Locatie’ wederom een succes

10 april 2013

Van september 2012 tot januari 2013 heeft voor de tweede maal de postacademische cursus ‘Energierecht op Locatie’ plaatsgevonden. De cursus is georganiseerd door het Groningen Centre of Energy Law in samenwerking met Juridische Post Academische Opleidingen van de Rijksuniversiteit Groningen en is dit jaar gevolgd door 45 deelnemers, die allen werkzaam zijn in verschillende gebieden van de energiesector. Zo waren zowel advocatuur, bedrijfsleven als overheid vertegenwoordigd onder de cursisten. De deelnemers waren onverdeeld enthousiast over de cursus en hebben deze ervaren als zeer informatief en leerzaam en daarmee als een waardevolle bijdrage aan hun dagelijkse beroepspraktijk. De cursus is beoordeeld als inhoudelijk sterk en goed opgezet en de unieke locaties en de deskundigheid van de docenten werden zeer gewaardeerd. De cursus als geheel heeft van de cursisten dan ook maar liefst gemiddeld een 7,9 gekregen. ‘Een top dag!’ was een van de lovende kritieken.

In het najaar van 2013 start de cursus ‘Energierecht op Locatie’ opnieuw. Nadere informatie hierover vindt u binnenkort op onze website
Laatst gewijzigd:22 mei 2019 09:17

Meer nieuws