Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

First Careers Week News Flash!

06 maart 2013

New website of the Careers Week online!

Today the new website of the Careers Week is launched. This website gives a clear picture of all the activities organized during the Careers Week. Keep an EyE on the site because it will be updated daily! Stay informed about new workshops trough this mailinglist and the website!

Special for international students!

‘Being successful in Dutch professional culture’ and ‘Find a job using social media’ are workshops specially organized for our international students. You are also cordially invited to participate in the other English workshops like ‘Elevator Pitch’, ‘Matching your qualities to your future job’.

Guest speaker announced!

Hot off the press. Today we can announce that Jan Dirk Gardenier (Senior consultant and owner CAB) will provide a lecture about insights into the Labour Market in the Northern part of the Netherlands.

Choose your alumnus!

Do you already want information about the alumni who will participate in the Alumni Speed Dating sessions? Check out the Alumni Speed Dating part on the website!

New workshops

During the Careers Week you can join workshop like: Entrepreneurship, Dress for Succes, Ins and outs about the UK Job Market by the University of Oxford, Crack the Case, Application: do’s and don’ts, Matching your qualities to your future job, Personal Branding, etc. As soon as the registration opens you will receive an email.

Careers Week Newsflash

Do you want to stay updated? Sign up for the Careers Week newsflash!

Laatst gewijzigd:23 januari 2018 14:38

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...