Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

First Careers Week News Flash!

06 maart 2013

New website of the Careers Week online!

Today the new website of the Careers Week is launched. This website gives a clear picture of all the activities organized during the Careers Week. Keep an EyE on the site because it will be updated daily! Stay informed about new workshops trough this mailinglist and the website!

Special for international students!

‘Being successful in Dutch professional culture’ and ‘Find a job using social media’ are workshops specially organized for our international students. You are also cordially invited to participate in the other English workshops like ‘Elevator Pitch’, ‘Matching your qualities to your future job’.

Guest speaker announced!

Hot off the press. Today we can announce that Jan Dirk Gardenier (Senior consultant and owner CAB) will provide a lecture about insights into the Labour Market in the Northern part of the Netherlands.

Choose your alumnus!

Do you already want information about the alumni who will participate in the Alumni Speed Dating sessions? Check out the Alumni Speed Dating part on the website!

New workshops

During the Careers Week you can join workshop like: Entrepreneurship, Dress for Succes, Ins and outs about the UK Job Market by the University of Oxford, Crack the Case, Application: do’s and don’ts, Matching your qualities to your future job, Personal Branding, etc. As soon as the registration opens you will receive an email.

Careers Week Newsflash

Do you want to stay updated? Sign up for the Careers Week newsflash!

Laatst gewijzigd:23 januari 2018 14:38

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...