Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Studenten Service Centrum vandaag (28 maart) gesloten

28 maart 2013

In verband met een onderzoek naar een eventueel gaslek is het Studenten Service Centrum in de Uurwerkersgang vandaag, donderdag 28 maart, voor de rest van de dag gesloten.

Vanmorgen roken medewerkers van het Studenten Service Centrum een verdachte gaslucht. Het gas is onmiddellijk afgesloten en gebouw ontruimd. Op het ogenblik wordt onderzocht wat er precies aan de hand is. In verband met de ontruiming is besloten dat het Studenten Service Centrum de rest van de dag gesloten blijft. Dinsdag 2 april is het centrum weer normaal open.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:32

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...