Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Aprilnummer Broerstraat 5 is uit

27 maart 2013

De nieuwe Broerstraat 5 is uit. Het aprilnummer van het alumnimagazine opent met twee rechters, die een bijdrage leveren aan het felle debat over de uitoefening van hun metier. Verder onder meer interviews met de directeur van Rutgers WFA - ‘het cultureel planbureau voor seksualiteit’ - en twee headhunters. Andere artikelen gaan over ‘gehumaniseerde’ koemelk voor flesvoeding, over Dode Zeerollen die door de RUG naar het Drents Museum gehaald worden en over de Noordse stern, die ieder jaar heen en weer trekt tussen de Noord- en de Zuidpool. Ook vertellen een alumnus in Mali en de Haagse wethouder Marnix Norder over hun leven en komt Volkskrantjournalist Bert Wagendorp met een sterk verhaal over zijn studietijd in Groningen.

Zie ook: www.rug.nl/Broerstraat5

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:32

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...