Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Aprilnummer Broerstraat 5 is uit

27 maart 2013

De nieuwe Broerstraat 5 is uit. Het aprilnummer van het alumnimagazine opent met twee rechters, die een bijdrage leveren aan het felle debat over de uitoefening van hun metier. Verder onder meer interviews met de directeur van Rutgers WFA - ‘het cultureel planbureau voor seksualiteit’ - en twee headhunters. Andere artikelen gaan over ‘gehumaniseerde’ koemelk voor flesvoeding, over Dode Zeerollen die door de RUG naar het Drents Museum gehaald worden en over de Noordse stern, die ieder jaar heen en weer trekt tussen de Noord- en de Zuidpool. Ook vertellen een alumnus in Mali en de Haagse wethouder Marnix Norder over hun leven en komt Volkskrantjournalist Bert Wagendorp met een sterk verhaal over zijn studietijd in Groningen.

Zie ook: www.rug.nl/Broerstraat5

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:32

Meer nieuws