Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Oratie Dirk-Jan Reijngoud

12 maart 2013

Op 12 maart a.s. houdt prof dr D-J Reijngoud zijn oratie in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen vanwege zijn benoeming tot hoogleraar in de laboratoriumgeneeskunde i.h.b. de erfelijke variëteit vanhet metabolisme.

Ter gelegenheid hiervan wordt er een wetenschappelijk symposium georganiseerd over metabolisme in het UMCG.


Het programma van het wetenschappelijk symposium ,

De uitnodiging voor de oratie

Aanmelden voor 5 maart met naam en affiliatie onder vermelding van 'oratie DJ Reijngoud' bij

J.H.Rozema-Haaksema@med.umcg.nl , voor het symposium en en bij cvb.rm@rug.nl , voor de oratie.

Laatst gewijzigd:13 februari 2017 09:53

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...