Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Oratie Dirk-Jan Reijngoud

12 maart 2013

Op 12 maart a.s. houdt prof dr D-J Reijngoud zijn oratie in het Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen vanwege zijn benoeming tot hoogleraar in de laboratoriumgeneeskunde i.h.b. de erfelijke variëteit vanhet metabolisme.

Ter gelegenheid hiervan wordt er een wetenschappelijk symposium georganiseerd over metabolisme in het UMCG.


Het programma van het wetenschappelijk symposium ,

De uitnodiging voor de oratie

Aanmelden voor 5 maart met naam en affiliatie onder vermelding van 'oratie DJ Reijngoud' bij

J.H.Rozema-Haaksema@med.umcg.nl , voor het symposium en en bij cvb.rm@rug.nl , voor de oratie.

Laatst gewijzigd:13 februari 2017 09:53
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....