Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Justin Kroesen RUG-docent van het jaar

07 februari 2013
(c) Elmer Spaargaren
(c) Elmer Spaargaren

De culturele waarde van eeuwenoud kerkmeubilair vertalen naar de tijd van nu...en het heden weer terug naar de dagen van toen. Het leek bij aanvang een driedubbele Gaylord op een doophek te zullen worden, maar hij slaagde met vlag en wimpel!

Voor Justin zelf kwam de overwinning duidelijk als een verrassing, het tekent zijn bescheidenheid. De passie waarmee hij de opdracht die hij zichzelf gesteld had uitvoerde, gaf beslist de doorslag. Hiermee wint onze faculteit voor de 2e keer deze prestigieuze titel; Geurt Henk van Kooten viel deze grote eer ten deel in 2008.

Zie ook Website RUG

Laatst gewijzigd:04 december 2015 15:12

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.

 • 23 november 2018

  Lancering Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn

  Op 30 november 2018 wordt het Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen gelanceerd met een symposium over aardbevingen, seksueel welzijn en de dood. Het Centrum...

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...