Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Justin Kroesen RUG-docent van het jaar

07 februari 2013
(c) Elmer Spaargaren
(c) Elmer Spaargaren

De culturele waarde van eeuwenoud kerkmeubilair vertalen naar de tijd van nu...en het heden weer terug naar de dagen van toen. Het leek bij aanvang een driedubbele Gaylord op een doophek te zullen worden, maar hij slaagde met vlag en wimpel!

Voor Justin zelf kwam de overwinning duidelijk als een verrassing, het tekent zijn bescheidenheid. De passie waarmee hij de opdracht die hij zichzelf gesteld had uitvoerde, gaf beslist de doorslag. Hiermee wint onze faculteit voor de 2e keer deze prestigieuze titel; Geurt Henk van Kooten viel deze grote eer ten deel in 2008.

Zie ook Website RUG

Laatst gewijzigd:04 december 2015 15:12

Meer nieuws

 • 16 oktober 2019

  Winnaars PhD Grants Sustainable Society

  Om jonge onderzoekers te stimuleren aan maatschappelijke uitdagingen te werken, bood RUG's maatschappelijke thema Sustainable Society promovendi de mogelijkheid om hun onderzoeksvoorstel in te leveren voor een Europese of intercontinentale subsidie...

 • 14 oktober 2019

  Star Trek, of Ripley uit Alien?

  Dr. Mathilde van Dijk wint de KHMW/NRC essaywedstrijd over buitenaards leven. Op maandag 14 oktober kreeg ze in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam, de gouden prijsvraagmedaille van de KHMW uitgereikt.

 • 23 september 2019

  Giacomo Baggio promoveert op het Vimalakīrtinirdeśa Commentaar van Sengzhao et al.

  Op 30 september 2019 zal Giacomo Baggio zijn proefschrift The Vimalakīrtinirdeśa Commentary [T1775] by Sengzhao et alii and the Chinese Conquest of Buddhism verdedigen omzijn PhD-graad in Godsdienstwetenschap aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap...