Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Justin Kroesen RUG-docent van het jaar

07 februari 2013
(c) Elmer Spaargaren
(c) Elmer Spaargaren

De culturele waarde van eeuwenoud kerkmeubilair vertalen naar de tijd van nu...en het heden weer terug naar de dagen van toen. Het leek bij aanvang een driedubbele Gaylord op een doophek te zullen worden, maar hij slaagde met vlag en wimpel!

Voor Justin zelf kwam de overwinning duidelijk als een verrassing, het tekent zijn bescheidenheid. De passie waarmee hij de opdracht die hij zichzelf gesteld had uitvoerde, gaf beslist de doorslag. Hiermee wint onze faculteit voor de 2e keer deze prestigieuze titel; Geurt Henk van Kooten viel deze grote eer ten deel in 2008.

Zie ook Website RUG

Laatst gewijzigd:18 augustus 2023 13:54

Meer nieuws