Nieuwe Unifocus online, onder meer: ’s nachts studeren in de UB

30 januari 2013

De nieuwe Unifocus, het videomagazine van de RUG, staat online. In deze editie aandacht voor:

- Slapeloze nachten.... ’s Nachts studeren in de Universiteitsbibliotheek.

- Rouwverwerking na moord. Een speciaal behandelprogramma voor nabestaanden.

- De magie van zeegrassen. Wat behelst het onderzoek van veelbelovend wetenschapper Tjisse van der Heide?

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks drie onderwepen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 14:58