Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe Unifocus online, deze week over het lustrum

22 januari 2013

De nieuwe Unifocus, het videomagazine van de RUG, staat online. In deze editie aandacht voor de activiteiten in het kader van 400 jaar Rijksuniversiteit Groningen. Dit lustrum wordt gevierd in mei-juni 2014.

Onderwerpen deze aflevering:

- Een kort overzicht van het lustrumprogramma

- Het theaterspektakel Voor Eeuwig, op een speciale locatie

- For Infinity, The Movie

- 400 vragen aan de RUG

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks drie onderwepen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

- Kijk hier voor de nieuwste Unifocus

- Kijk hier voor meer informatie over het lustrum

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 12:11

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...