Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe Unifocus online: studenten vertellen over studeren aan de RUG

16 januari 2013

De nieuwe Unifocus, het videomagazine van de RUG, staat online. Vrijdag 1 februari is de Open Dag voor studiekiezers. Daarom in deze Unifocus een vooruitblik op studeren aan de RUG. Drie studenten vertellen over drie fases van het studeren.

- Roos Peters over de overstap van school naar universiteit. Wat komt er allemaal op je af in het eerste jaar?

- Renske van Raaphorst over onderzoek doen binnen je studie. Wat is er leuk aan en wat leer je er van?

- Mats Jacobs over de begeleiding bij het vinden van een baan. Wat doet een Career Office voor studenten?

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks drie onderwepen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Kijk hier voor de volledige nieuwste Unifocus .

Laatst gewijzigd:05 januari 2018 13:24
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....