Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe Unifocus online: studenten vertellen over studeren aan de RUG

16 januari 2013

De nieuwe Unifocus, het videomagazine van de RUG, staat online. Vrijdag 1 februari is de Open Dag voor studiekiezers. Daarom in deze Unifocus een vooruitblik op studeren aan de RUG. Drie studenten vertellen over drie fases van het studeren.

- Roos Peters over de overstap van school naar universiteit. Wat komt er allemaal op je af in het eerste jaar?

- Renske van Raaphorst over onderzoek doen binnen je studie. Wat is er leuk aan en wat leer je er van?

- Mats Jacobs over de begeleiding bij het vinden van een baan. Wat doet een Career Office voor studenten?

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks drie onderwepen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Kijk hier voor de volledige nieuwste Unifocus .

Laatst gewijzigd:05 januari 2018 13:24

Meer nieuws

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...