Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ben Feringa is awarded the Marie Curie Medal

18 januari 2013

Prof. Ben L. Feringa has been awarded the Marie Curie Medal, the highest honor awarded annually by the Polish Chemical Society for chemist working outside Poland, given for the outstanding achievements in the field. The medal will be presented in September on a yearly meeting of the Polish Chemical Society. Previous laureates of this medal, awarded since 1996, include Prof. Philip KocieĊ„ski (UK), Prof. Christian Reichardt (Germany) and Prof. Krzysztof Matyjaszewski (USA).

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:36

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...