Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

NWO onderzoeksubsidie toegekend aan Eva Heinen, Taede Tillema en Gert de Roo

10 januari 2013

Binnen het NWO-programma Duurzame Bereikbaarheid van de Randstad is het Groningse onderzoeksvoorstel over de rol van de fiets in het natransport gehonoreerd. Het onderzoek richt zich op Groningen en Amersfoort en vindt in samenwerking met deze gemeenten plaats. Het uiteindelijke doel is om met aanbevelingen te komen om de rol van de fiets in het natransport te versterken. Hiertoe zullen maatschappelijke trends en innovaties op fietsgebied bestudeerd worden. Het onderzoeksproject start per direct en loopt tot halverwege 2014. Onderzoekers bij dit project zijn dr. Eva Heinen, dr.ir. Taede Tillema en prof.dr. Gert de Roo.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:36

Meer nieuws