Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Nieuwe Unifocus, deze week met winnaar Green Mind Award

05 december 2012

De nieuwe Unifocus, het videomagazine van de RUG, staat online. In deze editie aandacht voor:

- Winnaars Green Mind Award. Tuan Anh Nguyen en Faris Nizamic hebben de Green Mind Award van de Rijksuniversiteit Groningen gewonnen met een idee om de Bernoulliborg nog duurzamer te maken.

- Het Anatomisch Theater. Het Universiteitsmuseum presenteert op bijzondere wijze de anatomische en pathologische collectie van het vroegere Anatomisch Museum in Groningen.

- ERIBA. Een kijkje binnen de deuren van dit nieuwe instituut voor verouderingsonderzoek.

In het online videomagazine Unifocus worden wekelijks drie onderwepen belicht die annex zijn met de Rijksuniversiteit Groningen, op het gebied van onderzoek (en samenleving), studentenleven, onderwijs, beleid en internationalisering.

Kijk hier voor de volledige nieuwste Unifocus

Laatst gewijzigd:10 januari 2018 15:28

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...