Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Lezingen over het Hinckaertshuis

09 december 2012

Stichting het Hinckaertshuis organiseert in december en januari een aantal korte lezingen van een half uur in het universiteitsmuseum bij de tentoonstelling Achter de gevel. Grepen uit de geschiedenis van het Hinckaertshuis.

9 december

14.00 uur

15.00 uur

Bouwhistorie

Restauratie Hinckaertshuis

16 december

14.00 uur en 15.00 uur

Restauratie Hinckaertshuis

13 januari 14.00 uur en 15.00 uur Vroege topografie van Groningen
20 januari 14.00 uur en 15.00 uur Bewoners van het Hinckaertshuis

Wilt u een lezing bijwonen, dan kunt u zich aanmelden via hinckaertshuis@ziggo.nl.

Kosten: entree museum

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:59

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Peter van Kampen over de samenwerking met Duitse instellingen

  Op slechts 50 kilometer afstand ten oosten van Groningen bevindt zich de vierde grootste economie ter wereld. Hoewel de fysieke grens met Duitsland weinig meer voorstelt, zijn er mentale drempels waardoor de samenwerking van Nederlandse bedrijven met...