About us Latest news News News articles

Decembernummer Broerstraat 5 is uit

19 december 2012

De nieuwe Broerstraat 5 is uit. Het decembernummer opent met een interview over religie in het publieke domein. Verder in het alumnimagazine onder meer verhalen over omgaan met Alzheimer, over moderne ontwikkelingen in ‘energiehavens’ als Haven Amsterdam en Eemshaven en over de controversiële Groningse oud-hoogleraar Wilhelmina Bladergroen. Alumni als directeur Henk Jan Beltman van Tony’s Chocolonely, internetondernemer Ben Woldring, voormalig tv-omroepster, actrice en regisseur Heleen van Meurs en oud-schaatsster Carla Zijlstra verhogen het gevarieerde aanbod van het kwartaalblad van de RUG.

Zie ook: www.rug.nl/Broerstraat5

Laatst gewijzigd:03 september 2021 11:28