Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Van ruimtelijke econometrie naar regionaal beleid

11 december 2012

Oratie: dhr. prof.dr. J.P. Elhorst, 16.15 uur, Aula Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Titel: Van ruimtelijke econometrie naar regionaal beleid

Leeropdracht: Regionale economie

Faculteit: Economie en Bedrijfskunde

Zie Opinie: ‘Regionale politici moeten verder kijken dan de provinciegrens’

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:42

Meer nieuws

 • 13 november 2018

  Best Working Paper Award voor Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum

  Drijfhout, Van Doorn en Van Ittersum willen bijdragen aan de strijd tegen de wereldwijde voedselverspilling door consumenten bewuster te maken van hun (verspillende) gedrag. Zij onderzoeken daartoe de besluitvorming van consumenten bij het kopen, consumeren...

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 07 november 2018

  Financial giants can have a pivotal role for climate stability

  Financial institutions, such as banks and pension funds, have a key role to play in efforts to avoid dangerous climate change. And it is not only about redirecting investments to renewable energy and low-carbon businesses, but also to bolster the resilience...