Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

ASEM Student Forum on 24 September

26 september 2012

ASEM stands for Asia Europe Meeting and is organized by the Asia-Europe Foundation (ASEF). This is an informal platform for dialogue and interaction between Asian and European countries, at all levels. ASEF, AUN and the University of Groningen are co-organizing the event in September.

As part of the efforts to integrate student participation within ASEM, on Monday the conference partners launched the first Asia-Europe Student Forum themed ''Are you Fit for the Future?'. Student leaders (undergraduate or postgraduate) from 46 ASEM countries had the opportunity to contribute to the ASEM through their participation in the 1-day Student Forum.

An impression:

Laatst gewijzigd:19 september 2017 16:24
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...