Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

ASEM Student Forum on 24 September

26 september 2012

ASEM stands for Asia Europe Meeting and is organized by the Asia-Europe Foundation (ASEF). This is an informal platform for dialogue and interaction between Asian and European countries, at all levels. ASEF, AUN and the University of Groningen are co-organizing the event in September.

As part of the efforts to integrate student participation within ASEM, on Monday the conference partners launched the first Asia-Europe Student Forum themed ''Are you Fit for the Future?'. Student leaders (undergraduate or postgraduate) from 46 ASEM countries had the opportunity to contribute to the ASEM through their participation in the 1-day Student Forum.

An impression:

Laatst gewijzigd:19 september 2017 16:24
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...

 • 01 juni 2018

  Negen onderzoekers aan de RUG ontvangen een Vidi-beurs

  NWO heeft aan 86 ervaren onderzoekers ieder een Vidi-financiering van 800.000 euro toegekend. Maar liefst negen hiervan doen hun onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG); aan vier verschillende faculteiten. Met de beurs kunnen de vier vrouwelijke...