Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Financial system instability: contagion or common shocks?

20 september 2012

Promotie: dhr. M. Mink, 12.45 uur, Academiegebouw, Broerstraat 5, Groningen

Proefschrift: Financial system instability: contagion or common shocks?

Promotor(s): prof.dr. J. de Haan

Faculteit: Economie en Bedrijfskunde

Zie persbericht

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:42

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...