Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

TTA Talent Award

24 september 2012

Compare yourself with Global Top Talents from MIT, Harvard, Cambridge, Oxford and other Top Universities!

Sign up for the TTA Talent Award for the Faculty of Economics and Business.

Everyone wonders at times what their potential is in comparison to others. Are you really as talented as you think you are? This is the time to test your talent and discover your potential. TTA World offers you the opportunity to compare your talents and potential to Global Top Talents from MIT, Harvard, Cambridge, Oxford and other Top Universities who were already tested by The Talent Agency.

During the closing ceremony of the FEB Careers Week (24-26 September 2012) the 10 most talented high potentials of the Faculty of Economics and Business will be honoured and presented.

Are you a Bachelor , Master or PhD ? Are you one of the ten most talented high potentials of the Faculty?

Sign up until 23 September on http://www.ttaawards.com/ or drop by at the Careers Week in our Talent Room to test your talent.

Laatst gewijzigd:23 januari 2018 11:43

Meer nieuws

 • 19 september 2018

  Studenten RUG helpen leerlingen met toekomst stadslogistiek

  Bij het project Web Expeditie hebben leerlingen van verschillende scholen in het primair en voortgezet onderwijs onder leiding van studenten van de RUG gewerkt aan de toekomst van de stadslogistiek. De leerlingen zochten in een project van drie maanden...

 • 11 september 2018

  Als online consument switcht van smartphone naar pc is de aankoop nabij

  De smartphone speelt een niet te onderschatten rol bij ons online shoppen. Veel consumenten beginnen hun zoektocht op een telefoon of tablet, raken overtuigd van een product en stappen daarna over naar een minder mobiel apparaat (zoals pc of laptop)...

 • 05 september 2018

  Broedplaats voor slimme technologie

  ‘Samenwerking tussen De Hanzehogeschool, Rijksuniversiteit Groningen, het UMCG en industrie op het gebied van slimme technologie leidt tot innovatie en nieuwe bedrijvigheid.’ Dat zegt Hugo Velthuijsen, directeur van het Marion van Os Centrum voor Ondernemerschap...