Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

TTA Talent Award

24 september 2012

Compare yourself with Global Top Talents from MIT, Harvard, Cambridge, Oxford and other Top Universities!

Sign up for the TTA Talent Award for the Faculty of Economics and Business.

Everyone wonders at times what their potential is in comparison to others. Are you really as talented as you think you are? This is the time to test your talent and discover your potential. TTA World offers you the opportunity to compare your talents and potential to Global Top Talents from MIT, Harvard, Cambridge, Oxford and other Top Universities who were already tested by The Talent Agency.

During the closing ceremony of the FEB Careers Week (24-26 September 2012) the 10 most talented high potentials of the Faculty of Economics and Business will be honoured and presented.

Are you a Bachelor , Master or PhD ? Are you one of the ten most talented high potentials of the Faculty?

Sign up until 23 September on http://www.ttaawards.com/ or drop by at the Careers Week in our Talent Room to test your talent.

Laatst gewijzigd:23 januari 2018 11:43

Meer nieuws

 • 14 juni 2018

  Bringing Physical Internet to life

  Van maandag 18 tot vrijdag 22 juni vindt het vijfde internationale Physical Internet congres (#IPIC2018) plaats in Groningen. De Rijksuniversiteit Groningen organiseert dit congres samen met de logistieke sector. Meer dan 250 wetenschappers en vertegenwoordigers...

 • 11 juni 2018

  Een nieuw tijdperk voor organisationele relaties | Oratie David Langley | Dinsdag 19 juni

  Nieuwe, veelbelovende internet-afhankelijke technologieën zoals digital fabrication, internet of things, blockchain en distributed artificial Intelligence worden steeds populairder. Prof. David Langley geeft in zijn oratie een toelichting op zijn ideeën...

 • 08 juni 2018

  Lara Lobschat wint MOA Insights Scientist Award

  Lara Lobschat heeft de MOA Insights Scientist Award gewonnen. De universitair docent Marketing kreeg de prijs voor haar proefschrift over online communicatie. Vanwege de praktische relevantie kreeg ze voor haar onderzoek eerder een ‘early career grant’...