Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Noordelijk Lijsttrekkersdebat

04 juli 2012

Woensdag 5 september 2012 vond het Noordelijk Lijsttrekkersdebat plaats in de Aula van de Rijksuniversiteit Groningen. Deelnemers waren Diederik Samsom (PvdA), Emile Roemer (SP), Alexander Pechtold (D66), Sybrand Buma (CDA), Jolande Sap (GroenLinks), Arie Slob (ChristenUnie), Marianne Thieme (PvdD) en Hero Brinkman (DPK).

Grote landelijke thema's kwamen aan de orde en werden tevens vertaald naar de regionale actualiteit. Wouke van Scherrenburg en Remy van Mannekes (RTV Noord) leidden de discussie. Het debat, met publiek, werd rechtstreeks uitgezonden op RTV Noord, RTV Drenthe, Omrop Fryslân en Politiek 24.

Het Noordelijk Lijsttrekkersdebat is een initiatief van de Commissarissen van de Koningin in Drenthe, Fryslân en Groningen, in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen en RTV Noord.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:29
printView this page in: English

Meer nieuws