Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Nacht van Kunst en Wetenschap weer drukbezocht

04 juni 2012

De derde editie van de Nacht van Wetenschap en Kunst is een groot succes geworden met meer dan 15.000 bezoekers op binnen- en buitenlocaties.

Een avond overladen met evenementen en evenementjes, uitverkochte collegezalen, vrolijke demonstraties en drukbezochte concerten en optredens. Het is net een secretaire, schreef het Dagblad van het Noorden, zo’n wonderlijk bureau met achter de zichtbare lades tal van geheime vakjes bomvol kennis en jeu. En ook de UK put zich uit in een lange opsomming van wat er allemaal te doen was.

Het college van neurobioloog Gert ter Horst, alias Dr. Love, leidde zelfs tot landelijk nieuws, omdat het ANP in het weekend berichtte dat de eerste resultaten van zijn onderzoek suggereren dat vrouwen gevoeliger zijn voor liefdesverdriet dan mannen. MRI-scans van hersenactiviteit en metingen op de depressieschaal leiden volgens Ter Horst tot de conclusie dat vrouwen meer moeite hebben met het accepteren van het droeve feit dat een relatie afgelopen is.
Laatst gewijzigd:10 januari 2018 15:22

Meer nieuws