Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Asia-Europe Rectors’ Conference: registration open for Student Forum

01 juni 2012

Registration is now open for the Student Forum of the third ASEM Rectors’ Conference, to be held in Groningen on 24 September. ASEM stands for Asia Europe Meeting and is organized by the Asia-Europe Foundation (ASEF). This is an informal platform for dialogue and interaction between Asian and European countries, at all levels. The Asean University Network and the University of Groningen are co-organizing the event in September.

Students are invited to join the stakeholders’ process, at a meeting that takes place just before the Rectors’ Conference. As part of the efforts to integrate student participation within the ASEM education process, the conference partners are launching the first Asia-Europe Student Forum themed Are you Fit for the Future? Student leaders (undergraduate or postgraduate) from 46 ASEM countries will have the opportunity to contribute to the ASEM education process through their participation in the 1-day Student Forum.

Registration

See the website of 3rd ASEM Rectors' Conference

Laatst gewijzigd:10 januari 2018 14:34

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...