Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Asia-Europe Rectors’ Conference: registration open for Student Forum

01 juni 2012

Registration is now open for the Student Forum of the third ASEM Rectors’ Conference, to be held in Groningen on 24 September. ASEM stands for Asia Europe Meeting and is organized by the Asia-Europe Foundation (ASEF). This is an informal platform for dialogue and interaction between Asian and European countries, at all levels. The Asean University Network and the University of Groningen are co-organizing the event in September.

Students are invited to join the stakeholders’ process, at a meeting that takes place just before the Rectors’ Conference. As part of the efforts to integrate student participation within the ASEM education process, the conference partners are launching the first Asia-Europe Student Forum themed Are you Fit for the Future? Student leaders (undergraduate or postgraduate) from 46 ASEM countries will have the opportunity to contribute to the ASEM education process through their participation in the 1-day Student Forum.

Registration

See the website of 3rd ASEM Rectors' Conference

Laatst gewijzigd:10 januari 2018 14:34

Meer nieuws

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...

 • 13 maart 2018

  Auke Hulst wordt gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen

  Schrijver en muzikant Auke Hulst wordt de nieuwe gastschrijver van de Rijksuniversiteit Groningen. In drie lezingen en een openbaar interview met hoogleraar moderne letterkunde Mathijs Sanders zal hij zich komend najaar onder de noemer ‘zwemmen in brak...