Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Asia-Europe Rectors’ Conference: registration open for Student Forum

01 juni 2012

Registration is now open for the Student Forum of the third ASEM Rectors’ Conference, to be held in Groningen on 24 September. ASEM stands for Asia Europe Meeting and is organized by the Asia-Europe Foundation (ASEF). This is an informal platform for dialogue and interaction between Asian and European countries, at all levels. The Asean University Network and the University of Groningen are co-organizing the event in September.

Students are invited to join the stakeholders’ process, at a meeting that takes place just before the Rectors’ Conference. As part of the efforts to integrate student participation within the ASEM education process, the conference partners are launching the first Asia-Europe Student Forum themed Are you Fit for the Future? Student leaders (undergraduate or postgraduate) from 46 ASEM countries will have the opportunity to contribute to the ASEM education process through their participation in the 1-day Student Forum.

Registration

See the website of 3rd ASEM Rectors' Conference

Laatst gewijzigd:10 januari 2018 14:34

Meer nieuws

 • 21 juni 2018

  Grenzeloos lallen met Martijn Wieling op Lowlands Science

  Het is bekend dat alcoholgebruik spraak negatief beïnvloedt, maar hoe zit dat bij het spreken van een vreemde taal? Onderzoek suggereert dat het effect hier juist positief lijkt te zijn. Onduidelijk is echter wat er in de mond gebeurt. Dr. Martijn Wieling...

 • 08 juni 2018

  Waardedaling woningen in aardbevingsgebied tot 2015 gemiddeld 9,3%

  Woningen in het Groningse aardbevingsgebied zijn tot 2015 gemiddeld 9,3% in waarde gedaald. Dat concluderen promovendus Nicolás Durán en hoogleraar Ruimtelijke Econometrie Paul Elhorst van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij analyseerden data van de...

 • 06 juni 2018

  RUG op plek 120 in QS ranking

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) staat dit jaar op plaats 120 in de QS World Top University Rankings 2019. Afgelopen twee jaar stond de RUG opplaats 113 in deze lijst van bijna 1.000 universiteiten wereldwijd. Op nationale schaal is Groningen dit...