Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Volg de lezing van Eric Mazur live: 'Alles anders, bekentenissen over college geven'

09 mei 2012

9 mei 2012, 15.00-16.00 uur: lezing op de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen (Bernouilliborg 105) door special guest  Eric Mazur, Balkanski Professor of Physics and Applied Physics aan de Harvard University.

 

URL of the stream will be announced via https://twitter.com/#!/ecel2012

Abstract: I thought I was a good teacher until I discovered my students were just memorizing information rather than learning to understand the material. Who was to blame? The students? The material? I will explain how I came to the agonizing conclusion that the culprit was neither of these. It was my teaching that caused students to fail! I will show how I have adjusted my approach to teaching and how it has improved my students' performance significantly

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:28

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Fotoreportage: de Ocean Grazer

  Fotoreportage over de Ocean Grazer van de RUG, een systeem om energie op zee te ‘oogsten’ en op te slaan.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...