Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Asia-Europe Rectors’ Conference: registration for Students Forum open now

29 mei 2012

Registration is now open for the Students Forum of the third ASEM Rectors’ Conference, held in Groningen on 25 & 26 September. ASEM is short for Asia Europe Meeting and is organised by the Asia Europe Foundation (ASEF). It is an informal platform for dialogue and interaction between Asian and European countries, on all levels. The Asean University Network and the University of Groningen are coorganising the event in September.

Students are invited to join the stakeholders process, at a meeting that takes place just before the Rectors’ Conference. As part of the efforts to integrate student participation within the ASEM education process, the conference partners are launching the first Asia-Europe Students Forum themed Are you Fit for the Future? Student leaders (undergraduate or postgraduate) from 46 ASEM countries will have the opportunity to contribute to the ASEM education process through their participation in the 1-day Students’ Forum.

Registration

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:28

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....